info [@] musclemedia.nl 085 - 0654 113

SEO Check

Een SEO Check is op verschillende manieren mogelijk:

– Via een SEO Scan (Bekijk hiervoor de betreffende pagina)
– SEO Check voor één specifiek probleem of vraagstelling
– Keyword Onderzoek + SEO strategie
– Off-page SEO check

Een SEO Check via een vooraf gekozen SEO scan is de meest gebruikte oplossing. Er zijn verschillende soorten SEO Scans mogelijk. Bekijk de pagina: SEO Scan, voor meer informatie over de mogelijkheden.

Waarom kiezen bedrijven / websites voor een SEO Check

– Resultaten van de betreffende website stagneren en men wilt onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.
– Startende websites / ondernemers willen in één keer goed beginnen met een professionele strategische langetermijnfocus.
– Grote bedrijven / websites willen vaak een second opinion om na te gaan of de resultaten uit zoekmachines nog kunnen worden geoptimaliseerd.

Keyword onderzoek
v.a. €350,-
Volledig keyword overzicht met zoekvolumes
Overzicht van keywords om op te focussen
 
Strategie ontwikkeling
v.a. €450,-
Volledig keyword overzicht met zoekvolumes
Strategie & Focus per pagina
 
Off-Page Check
(Backlink analyse)
v.a. €250,-
Volledig Backlink overzicht in MS Excel
Overzicht van sterktes & zwaktes
Nieuwe Backlink strategie / focus

SEO Check voor een specifiek probleem of vraagstelling

Er is niet altijd een volledige scan of een volledig SEO rapport nodig. Vaak kampen bedrijven / websites met een specifiek probleem dat nader onderzocht moet worden. Voor dit soort opdrachten kunnen wij geen vaste prijs hanteren maar zullen wij een uren inschatting maken binnen een gestelde range.
Na de SEO check voor het specifieke probleem zal er een afspraak worden gemaakt op locatie of bij ons op kantoor. Het is eventueel ook mogelijk om het probleem telefonisch te bespreken. Wij zullen tijdens dit gesprek alles uitleggen en daarnaast kunnen er natuurlijk ook gerichte vragen worden gesteld door beide partijen.

Keyword Onderzoek + Strategie

Vreemd genoeg is er bij meer dan 85% van alle websites onvoldoende aandacht besteed aan een goed uitgebreid keyword onderzoek met de daarbij behorende strategie. Dit vinden wij erg vreemd aangezien een keyword onderzoek dé fundering is van online succes!
“Een keyword onderzoek is dé fundering van online succes”

Mocht u twijfels hebben over uw keyword onderzoek en/of strategie, schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken omtrent uw eigen situatie.

Off-page SEO Check (Banklink check)

Alle websites die online willen presteren en hun online marketing strategie centraal hebben staan, doen altijd aan Linkbuilding. Ook al is linkbuilding een populair SEO element waar veel informatie over te vinden is, zien wij erg veel “gaten en missers” in linkbuilding strategieën & de uitvoering van linkbuilding. De juiste uitvoering en de juiste strategie is erg belangrijk! Sterker nog, mocht dit structureel verkeerd worden uitgevoerd kan Google dit zelfs opvatten als spam. Google Updates als de “Penquin Update” kunnen dit uiteindelijk genadeloos afstraffen met een penalty of zelfs een volledige “ban” uit Google. Dit betekent dat de betreffende website helemaal niet meer zichtbaar is in Google met als gevolg, geen bezoekers en dus geen nieuwe klanten.

Naast deze extreme benoemingen is het ook erg zonde wanneer er geld, tijd en efforts worden uitbesteed aan werkzaamheden, zoals linkbuilding, die niet volledig efficiënt zijn waardoor resultaten te langzaam gaan of zelfs uitblijven.

Wij leveren dus onder andere ook een uitgebreide “Off-Page SEO Check” of wel “Backlink analyse” ofwel “Backlink check” en zullen via handzame bulletpoints een duidelijk PDF uitbrengen met adviezen, tips, knelpunten, verbeterpunten en waarschuwingen.

SEO Check
4.8 (96%) 5 votes