info [@] musclemedia.nl 085 - 0654 113

Waarom de naam Muscle Media?

Van origine zijn wij begonnen met het bouwen van fitness gerelateerde websites. Hiernaast voorzagen wij onder dezelfde bedrijfsnaam ook klanten van Adviezen over online marketing. Met de slogan: “De spierkracht naar online succes” zijn wij vervolgens verder gegroeid in het helpen en bijstaan van verschillende websites in het optimaliseren van de marketing kanalen.

De fitness gerelateerde websites zijn vervolgens overgeheveld naar een nieuwe VOF genaamd Muscle Concepts. Muscle Media is tegenwoordig een apart bedrijf dat zich puur richt op Zoekmachine optimalisatie, Google Adwords en Conversie optimalisatie.

Muscle Media heeft één eigenaar (Wesley Kelder) en werkt daarnaast samen met verschillende tekstschrijvers, bedrijven en specialisten die allemaal een steentje bijdragen in het creëren van succes voor onze klanten.

Wie is Wesley Kelder (huidige eigenaar)?

Mijn naam is Wesley Kelder en ik heb Economie & Marketing gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Vanaf 2009 ben ik begonnen bij het affiliate marketing netwerk M4N wat later samen met Zanox één netwerk is geworden.

Bij M4N ben ik begonnen als Accountmanager, vervolgens heb ik Sales/Acquisitie gedaan waarna ik tot slot mijn hart gevonden heb in SEO Consultancy voor publishers.
Na vijf jaar veel ervaring te hebben opgedaan bij het grootste affiliate marketing netwerk van Europa (M4N & Zanox) ben ik uiteindelijk voor mezelf gestart gezien de vele mogelijkheden. Bij M4N/Zanox heb ik de grootste websites ondersteund in het optimaliseren van SEO strategieën en toepassingen.
De ondersteuning onder naam van M4N/Zanox varieerde van het optimaliseren van bestaande websites tot het helpen opzetten van volledige SEO strategieën voor gloednieuwe websites. Kortom, erg veel geleerd van verschillende concepten in verschillende branches.

Wie zijn wij?
2 (40%) 1 vote