Online Marketing Bureau voor Internet Marketing

Indexatie Problemen

Worden niet alle pagina’s geïndexeerd?
Worden er verkeerde pagina’s geïndexeerd?
Rankend de primaire pagina’s niet voldoende in Google?
Rankt er een verkeerde pagina in Google?
Behouden van zoveel mogelijk autoriteit (DA, PA, TF, CF)


Dit heeft meestal te maken met een stukje technische inrichting van je website. Vaak kunnen wij met relatief eenvoudige aanpassingen ervoor zorgen dat er meer en de juiste pagina’s worden geïndexeerd.

Geen SEO probleem is ons te gek, daag ons uit!

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en neem contact op met Wesley of Donat.

wesleyDonat Berisha

  Indexatie Problemen

  Indexatie problemen

  Heb je veel webpagina’s, en worden niet alle pagina’s geïndexeerd, of worden er verkeerde pagina’s geïndexeerd? Of heb je andere indexatie gerelateerde problemen en vraagstukken? Wij gaan stapsgewijs aan het werk om dit probleem op te lossen.

  Wij kijken naar verschillende elementen, zowel on-page als off-page. Meestal liggen deze problemen aan on-page coderingen en presentaties, maar dat neemt niet weg dat er off-page ook het een en ander aan de hand kan zijn. Bij Muscle Media maken wij gebruik van verschillende tools, zoals robots en crawlers, waar wij jouw website volledig mee door de loep nemen om het probleem zo snel en efficiënt mogelijk op te sporen. 

  Heb jij een interessante uitdaging voor ons? Geen SEO probleem is ons te gek, daag ons uit! Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Indexatie Probleem? Onze Werkwijze

  1: Vul het formulier op deze pagina in en omschrijf je vraag of probleem.

  2: Wij nemen contact op en plannen een belafspraak in om je situatie volledig te begrijpen.

  3: Van je probleem maken wij een concreet actieplan.

  4: Implementatie van de veranderingen die je vraagstuk oplossen.

  5: Controle van de situatie & oplossing.

  Verkeerde pagina in Google?

  Als er van jouw website een verkeerde pagina getoond wordt in Google kunnen er verschillende oorzaken zijn die hier ten grondslag aan liggen.

  Vaak is er verwarring binnen het algoritme van de zoekmachine doordat bepaalde structuren of content uitingen in haar ogen niet volledig kloppen. Ons detective werk is om te achterhalen wat de verwarring maakt!

  Onze veteraan Wesley is erg bedreven met dit soort specifieke problemen en heeft vele websites geholpen om de juiste pagina’s op de juiste keywords naar boven te krijgen.

  Wesley Kelder

  Managing Director & Consultant