Online Marketing Bureau voor Internet Marketing

Zoekmachine Adverteren

SEA is een afkorting van Search Engine Advertising wat in het Nederlands vertaald wordt naar “Zoekmachine Adverteren”. Kort gezegd is “zoekmachine adverteren” het inkopen van advertentie plaatsen in zoekmachines. Retargeting, Google Shopping & Display Advertising vallen allen onder SEA.

Meer bezoekers, verkopen of leads genereren!
Genereer direct conversies en meet je ROI
Keyword onderzoek & SEA Strategie
Inrichting van nieuwe Google Ads accounts
Optimalisatie van bestaande Google Ads accounts
Conversie- en Landingspagina optimalisatie
Wij creëren Synergie tussen jouw SEA & SEO!

Vrijblijvend SEA advies & Gratis kansenonderzoek?

Laat je gegevens achter en neem contact op met Wesley of Donat.

  SEA uitbesteden: Wat kan je verwachten?

  Search Engine Advertising:
  Hoe ziet het SEA traject eruit?

  Mogelijke Doelstellingen voor het inzetten van Google Ads
  Meer bezoekers genereren
  Meer leads genereren
  Meer verkopen via je website / webshop
  Branding en Naamsbekendheid genereren
  Specifieke doelgroepen bereiken
  Branding en Naamsbekendheid genereren
  Specifieke geografische plaatsen bereiken
  Acties of Aanbiedingen zo snel mogelijk bekend maken, etc.

  Muscle Media als uw zoekmachine adverteerder

  Muscle Media is een ervaren onderneming dat gespecialiseerd in meerdere facetten van online marketing. Muscle Media is voornamelijk gefocust op Google Ads. Via het Ads platform kan worden geadverteerd in de zoekmachine van Google en op verschillende Google Partner websites.

  SEA is een belangrijk onderdeel van onze online marketing diensten. Dankzij onze vele jaren ervaring hanteren we een strategische werkwijze die begint bij een intakegesprek en eindigt bij een cyclus van campagne optimalisatie, rapportage en analyse. Door deze werkwijze te hanteren voor jouw website, zorgen we ervoor dat zoekmachine adverteren voor jou het gewenste resultaat heeft.

  search-engine-advertising

  Wat maakt ons een uniek SEA marketing bureau?

  Wij ondersteunen bedrijven in het opzetten en/of onderhouden van deze Google Ads Campagnes. Dit doen wij door de specifieke doelgroep /  potentiële klanten te bereiken die geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. Muscle Media doet dit door relevante advertenties op te zetten met het gebruik van passende zoekwoorden en verschillende instellingen. Het is namelijk belangrijk dat de advertenties aansluiten bij uw doelgroep, zodat er niet onnodig budget wordt uitgegeven.

  Google Ads werkt op basis van marktwerking waarin er wordt geboden op advertentie plaatsen. Verder zijn deze biedingen gekoppeld aan de kwaliteit van zowel advertentie, targeting, website, instellingen en strategie. Het gaat dus veel verder dan de meeste bedrijven denken.

  Synergie tussen SEO & SEA

  Maar is dat uniek? Nee, totaal niet! Hetgeen waarin wij ons in onderscheiden is dat wij vanuit de basis erg veel kennis hebben over SEO, ofwel zoekmachine optimalisatie. Waarom is dit belangrijk? Dit is erg belangrijk omdat SEO en SEA elkaar horen te versterken! Je kunt een geweldige Synergie creëren tussen deze twee facetten. Dit is de voornaamste kracht van ons team en onze experts. Niet voor niets spreken de professionals altijd over SEM (Search Engine Marketing.) Dit is een overkoepelend begrip voor de synergetische combinatie SEO & SEA.

  Met andere woorden is de formule als volgt: SEO + SEA = SEM. Dit zijn onze "MUSCLES" tot succes!

  Google Ads uitbesteden? Dit zijn de Twee situaties:

  Hierbij behoort een uitgebreid keyword onderzoek en de invulling van verschillende campagnes, advertentiegroepen, advertentie teksten, keyword selecties, targeting, etc.

  Dit betekent dat wij toegang moeten krijgen tot de bestaande campagnes en deze volledig binnenstebuiten zullen keren om na te gaan waar er meer winst (ROI) te behalen valt. Dit doen wij zowel als consultant en/of als volledig operationeel beheer.

  Belangrijk: Voordat Ads campagnes rendabel worden moet de conversie op de betreffende website natuurlijk in orde zijn. Daarom adviseren wij ook om een gedeelte website analyse door te voeren om te kijken welke stappen in de conversiefunnel geoptimaliseerd moeten worden.

  sea-google-ads

  Wat zijn de kosten voor Google Advertenties?

  Google Ads geeft volledig controle over hoe je geld kunt besteden. Er is geen sprake van een minimum bedrag dat je moet investeren. Je kunt zelf kiezen hoeveel budget je wilt vrijmaken per advertentie. Google Ads werkt namelijk via een PPC model wat Pay-per-click betekent. Je betaalt op basis van het aantal vertoningen, conversies of wanneer iemand op uw advertentie klikt. Je betaalt dus per klik.

  Mede hierom zijn er tal van instellingen en strategieën met als doel om zo min mogelijk kosten per klik te betalen. Het komt vaak voor dat twee concurrerende bedrijven op één bepaald keyword enorme verschillende kosten hebben.

  Kosten per Klik

  De kosten per klik verschillen per markt, per keyword en per Quality score van je Google Ads account. Er zijn zoveel factoren hierbij gemoeid dat het moeilijk is om te zeggen wat je kwijt zult zijn voor bijvoorbeeld duizend kliks naar jouw gewenste productpagina. Wel kunnen wij altijd een inschatting maken op basis van de Google Ads zoekwoorden planner ofwel "Keyword Planner". Deze geeft een indicatie wat kliks op de geselecteerde zoekwoorden kosten. Nogmaals, dit is een indicatie en absoluut geen rekenmodel om potentiële ROI of winst te berekenen. Je zult altijd moeten "testen en meten om zeker te weten".

  Kosten voor het uitbesteden Zoekmachine Adverteren

  Wij werken op basis van een vast uurtarief a €95,- per uur. Dit zijn enkel "losse consultancy uren". Wij hebben een drietal aantrekkelijke maandelijkse abonnementen waarbij er voorafgaand een vast aantal uren worden afgesproken voor een vastgestelde periode. Deze werkwijze is voor jou als klant vele malen efficienter en daarom ook goedkoper. Zie onderstaand de SEA Consultancy pakketten. Afspraken op maat zijn ook altijd mogelijk, neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

  START-UP pakket

  €350,-per maand

  4 uur per maand á €85,- per uur

  Uitgebreid Keyword onderzoek
  Quick Scan van de website
  Gestructureerd overzicht van verbeterpunten
  SEA Strategie ontwikkeling
  Tot 4 campagnes met maximaal 3 Ad groups.
  PROFESSIONAL pakket

  €600,-per maand

  8 uur per maand á €75,- per uur

  Uitgebreid Keyword Onderzoek
  Complete website scan
  Gestructureerd overzicht van verbeterpunten
  Strategie Ontwikkeling (volledig)
  Tot 8 campagnes met maximaal 3 Ad groups
  "TO THE MOON" pakket

  €840,-per maand

  Vanaf 12+ uur per maand maken wij custom afspraken en aangepaste offertes op maat! (getoonde prijs o.b.v. 12 uur)

  Uitgebreid Keyword Onderzoek
  Complete website scan
  Gestructureerd rapport van verbeterpunten
  Extra uitleg bij alle verbeterpunten
  Vanaf 10 campagnes met gemiddeld 4 Ad groups per campagne