Online Marketing Bureau voor Internet Marketing

SEO teksten & Copywriting

Hoger ranken in Google via geoptimaliseerde teksten
Laat rankings stijgen via geoptimaliseerde interne teksten
Genereer meer bezoekers via long tail keywords
Content strategie & Content kalender


De eerste vraag die de meeste klanten aan ons stellen is: “Wat kost het?” Het eerste wat wij aan u vragen: “Wat moet het opleveren?” Het omdraaien van deze vraagstelling is vele malen interessanter om te kunnen bepalen wat het investeringsbudget moet zijn voor de gewenste resultaten.

Wij begrijpen ook dat niet iedereen voldoende specialisme heeft om hierover te oordelen. Mede hierom zullen wij voorafgaand eerst een inschatting maken m.b.t. de doelstellingen van de website, mogelijkheden, haalbaarheid, tijdsinschatting en tot slot natuurlijk de kosten.

SEO teksten laten schrijven?

Laat je gegevens achter en neem contact op met Wesley of Donat.

wesleyDonat Berisha

  SEO teksten & Copywriting

  Wat kun je van ons verwachten?

  Voordat wij beginnen met het schrijven van uw SEO teksten zullen wij eerst een keyword onderzoek doen voor interessante en gerelateerde content. Vrijwel altijd komen wij op onderwerpen waar de klant niet eerder bij stil heeft gestaan wat direct mooie resultaten kan opleveren. Vervolgens analyseren wij de concurrentie om mede op basis van onze bevindingen zo onderscheidend mogelijk te zijn in het schrijven van onze SEO tekst(en).

  Voorafgaand wordt er natuurlijk eerst een prijs afgesproken. De tarieven zijn afhankelijk van het aantal teksten en het schrijfniveau dat voor de desbetreffende tekst gewenst is. Wij kunnen namelijk schrijven voor verschillende niveaus en verschillende doelstellingen. Onderstaand direct geven wij drietal basis tarieven:

  Budget

  €0,05/ per woord

  €50,- per 1000 woorden

  Eenvoudige stijl
  Structuur waarbij gebruik wordt gemaakt van de informatie uit de briefing.
  Professioneel

  0,08/ per woord

  €80,- per 1000 woorden

  Professionele schrijfstijl
  O.b.v. een online zelfstandig basis onderzoek
  Premium

  0,12/ per woord

  €120 per 1000 woorden

  Professionele schrijfstijl
  Zelfstandig uitgebreid online onderzoek.

  Onze SEO tekstschrijvers zijn opgeleid door Wesley Kelder, die tevens een sturende en controlerende rol heeft voordat de teksten worden opgeleverd. Wesley heeft al meer dan 7 jaar ervaring met het schrijven van SEO teksten en het opleiden van nieuwe SEO experts. waaronder dus ook tekstschrijvers. Wij streven naar hoge kwaliteit in combinatie met resultaat waardoor wij proactief meedenken in het gehele proces van optimalisatie van de website of specifieke pagina.

  Waarom Muscle Media als SEO tekstschrijver?

  Er worden vaak teksten online geplaatst zonder achterliggende gedachte en/of zonder strategie. De hoofdgedachte is meestal: “des te meer content, des te beter” met quotes als “content is king”. Deze benadering is niet helemaal correct. Natuurlijk is content goed, maar content waar geen strategie en dus geen doelstellende gedachte achter zit, is bij lange na niet zo efficiënt, kwalitatief en prestatiegericht dan een tekst met de juiste:

  Strategie
  Schrijfwijze
  Keyword gebruik n.a.v. keyword onderzoek

  Mocht u teksten uitbesteden of toch zelf willen schrijven, stel uzelf dan altijd de vraag: “Met welke schrijfstrategie kan ik mijn concurrenten verslaan?”