Online Marketing Bureau voor Internet Marketing

SEA Consultancy

Op zoek naar SEA consultancy? Wil je graag geholpen worden en/of advies ontvangen met betrekking tot zoekmachine adverteren? Ons team heeft ruime ervaring met SEA en zet zich voor jouw interne marketing team in voor alle facetten van het adverteren via zoekmachines zoals Google.

SEA consultancy voor jou / je marketing team
Advies voor bestaande & nieuwe campagnes
Strategie bepaling & ondersteuning
Meer ROI & Betere advertentie prestaties
Optie tot (gedeeltelijke) uitbesteding operationele werkzaamheden

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en neem contact op met Wesley of Donat.

  SEA Consultancy en SEA Advies

  Bij het ontwikkelen van Google Ads campagnes en advertenties komen veel factoren kijken. Je winstgevendheid, ROI, kliks & andere prestaties zijn voor een groot deel afhankelijk van hoe je campagnes zijn ingericht. Onze SEA specialisten helpen je met het optimaliseren van je Google Ads account, maar ook met het optimaliseren van je website & landingspagina. Deze combinatie is belangrijk voor betere prestaties. 

   

  Het is natuurlijk mogelijk dat je niet precies weet hoe je je Google Ads account goed moet inrichten, of hoe je je campagne(s) moet structuren. Doormiddel van een intakegesprek leren wij wat de uitdaging is en hoe wij als consultancybureau jou zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

  Waarom Muscle Media inschakelen als jouw SEA consultant?

  Ervaring & Kennis
  Wij lopen al vele jaren mee en hebben door het werken met vele klanten een duidelijk beeld van hoe het adverteren via zoekmachines werkt (en wat hierbij komt kijken). Maak gebruik van onze ervaring en kennis ter optimalisatie van de prestaties van jouw campagnes en website!
  Strategie & Werkwijze
  Voor alle online marketing onderdelen geldt dat een duidelijke strategie & gestructureerde werkwijze van belang is. Dit geldt natuurlijk ook voor SEA. Op basis van onze ervaring hebben we een strategie en werkwijze ontwikkeld dat werkt en direct kan worden ingezet voor ieder bedrijf dat betere Google Ads resultaten wilt.
  Synergie tussen SEA & SEO
  Vanuit een SEO bureau zijn we doorontwikkeld naar een volledig online marketing bureau. Een belangrijk voordeel hiervan is dat wij inmiddels uitgebreide kennis hebben van zowel zoekmachine optimalisatie als zoekmachine adverteren. De combinatie tussen deze twee facetten is van groot belang, omdat ze elkaar versterken. Als SEA adviseur gebruiken we ook onze SEO kennis voor nog efficiëntere prestaties.

  Hoe ziet SEA Advies & Consultancy eruit?

  Tijdens ons eerste gesprek bekijken we in hoeverre SEA momenteel is ingericht en op welke vlakken SEA consultancy kan worden ingezet.

  Op basis van het volledige intakegesprek beginnen we met de formulering en uitwerking van ons SEA advies voor jouw bedrijf.

  De implementatie wordt uitgevoerd door jullie marketing team, of door ons zelf. Hoewel implementatie normaliter niet onder consultancy valt, is een van onze diensten ook het uitbesteden van SEA. Dit bespreken we natuurlijk tijdens het intakegesprek.

  Afhankelijk van de vooraf geformuleerde afspraken hebben we wekelijks tot maandelijks contactmomenten over de voortgang en status van je SEA campagnes en prestaties. Dit valt direct onder consultancy.

  Bij zoekmachine adverteren hoort onder andere analyses, A/B testen, en het optimaliseren van campagnes en advertenties op basis van bestaande & nieuwe data. Op basis hiervan worden nieuwe implementaties doorgevoerd. Stap 3 tot en met 5 is dan ook een cyclus en geen eenmalige uitvoering. Bij iedere stap staan onze SEA consultanten voor je klaar.

  search-engine-advertising

  SEA consultancy voor jouw bedrijf?

  Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met zoekmachine adverteren? Neem vrijblijvend contact met ons op! Ons team staat voor je klaar en helpt je graag met het bereiken van de beste resultaten via SEA tegen zo laag mogelijke kosten.