Online Marketing Bureau voor Internet Marketing

SEO Audit & Quick Scan

Heeft u al een website en wilt u zeker weten dat alle elementen en alle balansen op de website kloppen? Wij kunnen een SEO Scan, ofwel SEO Check, doen waarin wij alle problemen gestructureerd documenteren in een handzaam overzicht.

Quick Wins voor snelle gemakkelijke resultaten
SEO Quick Scan als "second opinion"
Gestructureerd overzicht van verbeterpunten
Direct long term Strategisch advies bij mogelijke 'bottle necks'

SEO Audit / Quick Scan aanvragen?

Laat je gegevens achter en neem contact op met Wesley of Donat.

  Waarom kiezen bedrijven voor een SEO Check?

  Wij hebben verschillende klanten met verschillende doelstellingen, die om uiteenlopende redenen voor een SEO check kiezen. Om een duidelijk beeld te schetsen waarom een SEO Check gewenst is, geven wij onderstaand een aantal voorbeelden:

  Soms betreft het grote websites met een gehele online marketing afdeling + een SEO expert die graag een second opinion willen voor bijvoorbeeld strategische SEO keuzes.
  Beginnende website / startende ondernemers die de eerste opzet van hun website willen laten doornemen om na te gaan of er nog verbeterpunten zijn voordat men live gaat.
  Websites die al jarenlang een redelijk resultaat behalen, maar waarbij de groei al enige tijd is gestagneerd of niet hard genoeg doorzet. Dit soort ondernemingen kiezen er ook vaak voor om de website volledig onder de loep te nemen om bottlenecks en verbeterpunten op te sporen. Daarnaast kijken wij ook een stapje verder en worden er vaak suggesties gedaan voor mogelijke andere wegen die wellicht efficiënter naar het bekende “Rome” leiden.

  Voordelen van onze SEO Scan

  Alle verbeterpunten voor uw website in één overzicht!
  Alle tips en suggesties worden geschreven a.d.h.v. de meest recente ontwikkelingen!
  Inclusief strategisch advies! Wij hanteren namelijk altijd een langetermijnvisie.
  De SEO scans worden uitgevoerd door Wesley Kelder die meer dan 7 jaar ervaring heeft!
  Onze SEO scans worden handmatig gemaakt!

  Wij doen de volledige check handmatig volgens de meest recente kennis en ontwikkelingen. Er wordt dus niets automatisch gegenereerd waardoor u altijd up to date adviezen ontvangt.

  SEO teksten & Copywriting

  Welke verschillende SEO Scans zijn er?

  De scans blijven in principe bijna hetzelfde alleen de uitvoering en presentatie is verschillend. Wij hebben drie SEO scan mogelijkheden, te weten:

  SEO Quick Scan

  €475,-

  Complete website scan
  Gestructureerd overzicht van verbeterpunten
  Strategie ontwikkeling (globaal)
  SEO Quick Scan XL

  €675,-

  Complete website scan
  Gestructureerd overzicht van verbeterpunten
  Keyword Onderzoek
  Strategie Ontwikkeling (volledig)
  SEO Rapport

  €1275,-

  Complete website scan
  Gestructureerd rapport van verbeterpunten
  Extra uitleg bij alle verbeterpunten
  Uitgebreid Keyword Onderzoek
  Presentatie op locatie

  SEO Quick Scan

  De SEO Quick Scan is een relatief snelle scan waarbij u als klant een pdf document ontvangt met bulletpoints van alle verbeterpunten en suggesties. In de Quick Scan wordt er geen uitgebreid keyword research gedaan, maar wordt er uitgegaan van de huidige focus. Natuurlijk doen wij voor onze eigen achtergrondinformatie wel een snelle keyword research zodat wij een goed idee hebben over mogelijke strategieën en uitwerkingen.

  SEO Scan XL

  Dit is hetzelfde als de SEO Quick Scan maar dan met een uitgebreid Keyword Research erbij. Bij dit keyword research hoort ook een strategische focus van de homepage en de hoofdcategorieën. Soms pakken wij ook de subcategorieën erbij, dit hangt af van de grootte van de website. Alles is tevens altijd te bespreken dus bij uitgebreide wensen is het ook mogelijk om dit later nog toe te voegen.

  SEO Rapport

  Een volledig SEO rapport is in principe hetzelfde als de SEO Scan XL, alleen maken wij in plaats van bulletpoints een volledig rapport met extra achtergrond uitleg. Daarnaast zullen wij hier ook een volledige strategie voor uitschrijven, en indien mogelijk meerdere strategieën, om een zo hoog mogelijk aantal bezoekers te genereren.