Online Marketing Bureau voor Internet Marketing

SEO Consultancy

Wil jij een SEO specialist dat fungeert als externe SEO consultant om jouw team te ondersteunen of op te leiden? Muscle Media werkt via een nauwe samenwerking tussen jouw interne team en onze SEO consultants. In overleg detacheren wij zo nodig zelfs een SEO specialist! Zie Muscle Media als een verlengde van jouw marketing team!

SEO consultancy voor jouw interne marketing team
Strategie ontwikkeling & Continu advies
Monitoring operationele werkzaamheden
24/7 vraagbaak bij belangrijke beslissingen
SEO Cursussen & Personeelsopleidingen


Voor Online Marketing Bureaus:

SEO consultancy & advies voor jouw marketing bureau
Second opinion nodig voor jouw klant? Schakel ons gerust in (confidential)

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en neem contact op met Wesley of Donat.

  SEO Consultancy en SEO Advies

  SEO Consultant als teamleader

  Onder het mom SEO Consultancy kunnen onze SEO specialisten fungeren als teamleader van jouw interne online marketing team. Dit betekent dat onze aangewezen SEO specialist jouw team helpt bij het aansturen van de juiste activiteiten binnen de juiste SEO strategie. Op deze manier leert jouw team hoe het uiteindelijk zelfstandig een goede SEO strategie kan uitvoeren tot en met de juiste operationele SEO werkzaamheden. Wij kunnen altijd operationeel bijspringen als verlengde van jouw team, maar in dit geval is het juist een mooi doel om jouw interne marketing team uiteindelijk klaar te stomen om zelfstandig verder te gaan.

  SEO Consultant als strateeg

  Het is enorm belangrijk dat je SEO strategie goed is uitgedacht en uitgeschreven. Je wilt namelijk een sterke fundering zodat je alleen maar kunt door bouwen! 
  Wij kunnen een vorm van SEO Consultancy aanbieden waarbij wij ons afbakenen tot Strategisch SEO Advies. Als consultant zullen wij enkel adviezen bieden ten behoeve van de lange termijn strategie.
  Mocht je binnen jouw bedrijf een operationeel team hebben met voldoende kennis om alle werkzaamheden correct uit te voeren? Dan is deze optie het beste voor jouw onderneming of website.

  SEO Specialist intern bij jouw bedrijf? (Detachering)

  Er komt een SEO Consultant van Muscle Media een afgesproken aantal uren per week of per maand werken binnen jouw bedrijf, bij jou op kantoor. Natuurlijk is werken op afstand ook altijd mogelijk, maar uit ervaring weten wij dat er meer synergie is wanneer externe specialisten direct naast alle betrokkenen zitten op het kantoor. Voor meer informatie, neem graag vrijblijvend contact met ons op.

  Cursussen & Trainingen

  Wij geven diverse online marketing cursussen en trainingen. Variërend van SEO voor beginners tot en met gevorderde SEO vraagstukken, linkbuilding en het schrijven van geoptimaliseerde webteksten ofwel SEO teksten. Kijk voor meer informatie over alle cursussen op de pagina: Online Marketing Cursus.

  SEO Consultancy voor Marketing Bureaus

  Wij worden regelmatig door andere online marketing bureaus ingezet voor het controleren van belangrijke strategische SEO vraagstukken. Wij fungeren als second opinion voor met name de moeilijkere SEO adviezen.


  Daarnaast verzorgen wij trainingen voor marketing en online marketing bureaus die graag extra verdieping willen op bepaalde SEO gebieden of van een “opfriscursus” willen genieten.


  Heb jij een bureau en zou je eens een kopje biologische thee willen drinken om mogelijke samenwerkingen te bespreken? Neem gerust contact met ons op. Wij geloven niet in concurrentie, wij geloven in samenwerkingen! #sharingiscaring

  3 voorbeelden van het inzetten van consultancy voor jouw SEO

  • Het uitdenken en uitwerken van specifieke strategieën voor het lanceren van nieuwe online concepten/webshops, met als doel bepaalde keywords hoog in Google te positioneren.
  • Het optimaliseren van bestaande websites om organisch meer verkeer te trekken dat vervolgens zo goed mogelijk converteert. Hierbij doelen wij op hogere organische rankings in de Google zoekresultaten. Daarbij wordt er ook actief naar de functionaliteiten van de website gekeken op het gebied van Conversie optimalisatie, om zoveel mogelijk verkopen/leads te genereren.
  • Het opnieuw inrichten van bestaande websites met een vernieuwde SEO, of volledige online marketing strategie. Dit wordt vaak gedaan voor websites die op één zelfde niveau blijven hangen en na langere tijd zelfs beginnen te dalen. Vaak is een nieuwe strategie of een nieuwe focus in website structuur de oplossing voor nieuwe groei.

  SEO Rapport / SEO Analyse

  Naast het inhuren van SEO consultancy is het ook mogelijk om een SEO Analyse / SEO Rapport te laten maken. Dit is een compleet rapport met tips, uitleg en suggesties ter optimalisatie van de website. In dit rapport hanteren wij ook een consultancy rol waarbij er dus duidelijk wordt uitgelegd waarom bepaalde aanpassingen nodig zijn. Het voordeel van een SEO Consultancy Rapport is dat men na oplevering van dit rapport zelf het werktempo van implementatie kan bepalen.

  SEO Rapport / SEO Analyse

  Laat een SEO Analyse / SEO Rapport maken

  Wij hanteren 3 soorten prijsklassen aangezien geen enkele website gelijk is en dus evenveel tijd kost. Onderstaand worden de prijzen en tarieven weergegeven.

  SEO Rapport

  €650,-

  One-page SEO
  Off-page SEO
  Website Snelheid
  SEO Rapport +

  €950,-

  On-page SEO
  Off-page SEO
  Website Snelheid
  Content Strategie
  Linkbuilding Strategie
  *Middelgrote Websites
  SEO Rapport ++

  Offerte

  On-page SEO
  Off-page SEO
  Website Snelheid
  Content Strategie
  Linkbuilding Strategie
  *Grote Websites