info [@] musclemedia.nl 085 - 0654 113

SEO Consultancy

Wij bieden pro-actieve ondersteuning ofwel Consultancy aan bedrijven die specifiek hun SEO strategie opnieuw willen uitstippelen of optimaliseren. Echter is SEO vandaag de dag niet meer alléén SEO, dus zien wij SEO (Zoekmachine Optimalisatie) als onderdeel van het geheel. Aangezien verschillende online marketing elementen samen een synergie moeten bereiken zullen wij naast onze SEO focus ook bijkomende informatie, tips en/of suggesties geven met betrekking tot belangrijke relevante onderwerpen. Hierbij kan er gedacht worden aan bijvoorbeeld: Google Adwords, Conversie Optimalisatie, Affiliate Marketing, Advertising en zelfs Offline marketing.

SEO Consultancy ondersteunt onder andere met:

    • Het uitdenken en uitwerken van specifieke strategieën voor het lanceren van nieuwe online concepten/webshops, met als doel bepaalde keywords hoog in Google te positioneren.

 

    • Het optimaliseren van bestaande websites om organisch meer verkeer te trekken dat vervolgens zo goed mogelijk converteert. Hierbij doelen wij op hogere organische rankings in de Google zoekresultaten. Daarbij wordt er ook actief naar de functionaliteiten van de website gekeken op het gebied van Conversie optimalisatie, om zoveel mogelijk verkopen/leads te genereren.

 

  • Het opnieuw inrichten van bestaande websites met een vernieuwde SEO, of volledige online marketing strategie. Dit wordt vaak gedaan voor websites die op één zelfde niveau blijven hangen en na langere tijd zelfs beginnen te dalen. Vaak is een nieuwe strategie of een nieuwe focus in website structuur de oplossing voor nieuwe groei.

SEO Rapport / SEO Analyse

Naast het inhuren van SEO consultancy is het ook mogelijk om een SEO Analyse / SEO Rapport te laten maken. Dit is een compleet rapport met tips, uitleg en suggesties ter optimalisatie van de website. In dit rapport hanteren wij ook een consultancy rol waarbij er dus duidelijk wordt uitgelegd waarom bepaalde aanpassingen nodig zijn. Het voordeel van een SEO Consultancy Rapport is dat men na oplevering van dit rapport zelf het werktempo van implementatie kan bepalen.

Wij hanteren 3 soorten prijsklassen aangezien geen enkele website gelijk is en dus evenveel tijd kost. Onderstaand worden de prijzen en tarieven weergegeven.

SEO Rapport
€650,-
View
On-page SEO
Off-page SEO
Website Snelheid
-
-
-
Contact
View
On-page SEO
Off-page SEO
Website Snelheid
Content Strategie
Linkbuilding Strategie
*Middelgrote Websites
View
On-page SEO
Off-page SEO
Website Snelheid
Content Strategie
Linkbuilding Strategie
*Grote Websites
Contact

SEO Consultancy / SEO Rapport / SEO Scan?

Neem via onderstaand contactformulier direct contact met ons op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon nummer (verplicht)

Website URL (verplciht)

Onderwerp

Uw bericht

captcha

SEO Consultancy
4.3 (86.67%) 6 votes