Online Marketing Bureau voor Internet Marketing

YouTube SEO

Hoger ranken op Youtube?
Hoger ranken op Youtube betekent onder andere meer views wat direct en indirect kan resulteren in:

Meer autoriteit (Branding)
Meer website bezoekers
Meer inschrijvingen / klanten
Meer abonnees & community groei
Meer directe Youtube verdiensten

Vrijblijvend contact over jouw Youtube SEO?

Laat je gegevens achter en neem contact op met Wesley of Donat.

wesleyDonat Berisha

  Klinkt dit je bekend? Dat kan kloppen, aangezien dezelfde conclusie getrokken wordt met de Google zoekmachine. Google is de grootste zoekmachine ter wereld, maar krijgt steeds meer concurrentie van haar eigen andere platform: YouTube. Er is een enorme verschuiving van zoekgedrag via Google naar zoekopdrachten via YouTube.


  De term zoekmachine optimalisatie ofwel SEO (afkorting van het Engelse: Search Engine Optimization) wordt nu ook gebruikt voor YouTube. Aangezien YouTube gezien en behandeld wordt als een volledig andere zoekmachine an sich praten wij dus over: YouTube SEO.

  Mensen krijgen steeds meer de voorkeur voor visuele en audiovisuele content. Heb je een bedrijf en/of een YouTube account? Dan kan je grote voordelen behalen wanneer je jouw YouTube inricht via enkele super interessante richtlijnen. Veel bedrijven zijn hiervoor opzoek naar een YouTube SEO consultant / specialist.

  Image link

  Hoe kunnen wij jou als YouTube SEO consultant hierbij helpen?

  1. Wij gaan een afgesproken aantal maanden voor jou aan de slag met Youtube SEO en zorgen ervoor dat jouw video’s zo goed mogelijk gevonden worden door alle basis principes op orde te brengen + jou te adviseren van nodige interne to do's om hoger te gaan ranken in Youtube.

    

  2. Wij kunnen een relatief snelle “Youtube SEO Audit” maken waarbij wij een eenmalig bedrag afspreken voor de analyse van het gehele Youtube account.

  Mocht je hulp willen hebben om hoger te ranken in Youtube via onze Youtube SEO kennis? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 085 - 0654 113 of mail naar [email protected]

  Alvast een aantal Youtube SEO Tips

  Er zijn verschillende facetten waar wij naar kijken met betrekking tot Youtube SEO.

  Wij zullen je adviseren in zowel de relatief gemakkelijkere elementen zoals titel, als CTR stimulerende elementen (zoals thumbnails) & de inhoud van de video.

  Er zijn verschillende “best practises” als het gaat om inhoud van de video, videolengte, het visuele aspect, views & “kijk tijd” en meer. Al deze aspecten nemen we mee in onze Youtube SEO werkzaamheden.

  wesleyDonat Berisha