Online Marketing Bureau voor Internet Marketing

SEO strategie

Vooral binnen SEO werkzaamheden is een goede strategie super essentieel voor een effectief en efficiënt resultaat. Muscle Media ontwikkelt een volledige SEO strategie voor jouw website.

Zoekmachine Markt - en Concurrentieanalyse
Doelstellingen & KPI’s
Strategische focus & Operationele planning
Lange termijn strategie voor hoger rendement
Uitgebreid rapport met Keyword Targeting

Volledige SEO Strategie
laten ontwikkelen?

Laat je gegevens achter en neem contact op met Wesley of Donat.

  Waarom is een solide SEO Strategie zo belangrijk?

  Een wolkenkrabber kan alleen zo hoog gebouwd worden op een sterke en solide fundering. Anders krijg je verzakkingen, instabiliteit en mogelijk een gebouw dat kan gaan instorten door omgevingsfacturen als een harde storm.

  Met zoekmachine optimalisatie is dit exact hetzelfde. Een sterke fundering is essentieel! Deze fundering leggen wij met een solide SEO strategie waarbij het lange termijn denken centraal staat.

  Websites die nooit zijn begonnen met een doordachte zoekmachine strategie komen vaak op een punt van URL wijzigingen, wat de autoriteit en rankings negatief kan beïnvloeden. Wanneer je jouw strategie op een vooraf goed hebt uitgestippeld, hoef je nooit meer stappen terug te zetten. Je kunt continu constructief bouwen en uitbreiden, wat essentieel is voor een online succes op lange termijn. Dit is zelfs nog essentiëler in markten met hoge concurrentie!

  Een goede SEO strategie heeft twee overkoepelende grote voordelen:

  Kostentechnisch vele malen efficiënter
  Meetbare resultaten. Direct inzicht in wat het oplevert.

  Waarom een SEO strategie uitbesteden?

  De manier waarop zoekmachines vandaag de dag werken, is anders dan 10 jaar, 5 jaar, of zelfs 1 jaar geleden. Een SEO strategie in 2023 ontwikkelen vergt dan ook andere invalshoeken dan in het verleden. Vooral wanneer je weinig ervaring hebt in zoekmachine optimalisatie, zie je door de bomen het bos niet meer.

  Als online marketing bureau met specialisme in SEO zijn we continu bezig met bijleren en het toepassen van nieuwe bevindingen om zo goed mogelijke strategieën voor onze klanten te ontwikkelen. Door je SEO strategie aan ons uit te besteden, ontvang je gepersonaliseerd advies op basis van de nieuwste ontwikkelingen binnen de grootste zoekmachines.  

  zoekmachine-adverteren-

  3 belangrijke redenen om een SEO strategie uit te besteden:

  Maak gebruik van meer dan een decennia aan SEO ervaring waardoor jouw strategie meer diepte en meer fundament zal hebben.
  Geoptimaliseerde strategie ontwikkeling o.b.v. een combinatie van bestaande & nieuwe SEO ontwikkelingen
  Wij kennen een breed scala aan markten, waardoor wij best practises van de ene markt in de andere markt kunnen toepassen. Wij leren van andere branches waarvan jij kan profiteren binnen jouw branche.

  Dit laatste punt is een belangrijk punt wat vaak onderbelicht is. Wij hebben bijvoorbeeld al meer dan een decennia ervaring in de Telecom en vergelijkingsbranche. Dit zijn vanaf oudsher dé twee meest competitieve branches in Nederland. Learnings van “best practises” binnen deze branches hebben wij succesvol toegepast binnen andere branches. 

  Dankzij onze ervaring ontwikkelen we SEO strategieën voor zowel B2C als B2B websites / bedrijven. Deze bevatten globaal dezelfde richtlijnen. Wel zijn er verschillen in markten, concurrentie, soorten zoekwoorden, en binnenkomende bezoekers / klanten. Natuurlijk passen wij onze werkwijze aan op deze factoren.

  SEO strategie

  Internationale SEO strategie

  Bedrijven, websites of webshops die internationaal opereren hebben te maken met extra factoren om rekening mee te houden. Een internationale SEO strategie heeft daarom een net andere benadering nodig dan een nationale strategie.

  Waar moet je op letten bij een internationale SEO strategie?
  Dit is afhankelijk van de huidige opzet van je website, URL’s en in welke talen de website momenteel beschikbaar is. Wij willen hier niet te veel van “het geheim van de smid” weggeven, maar als je interesse hebt in een oriënterend gesprek, neem dan gerust contact met ons op. Het eerste gesprek is vrijblijvend, kennismakend en brainstormend.

  SEO strategie in B2B markten

  Een zoekmachine strategie voor B2B markten kent ook een net andere insteek. De insteek zit hem in de denkwijze en strategische focus.
  Een van de grootste misconcepties is dat veel B2B bedrijven denken dat SEO niet belangrijk is voor hun. Het is juist het tegendeel, je kunt namelijk met minder efforts grote deals binnen halen, mits je de juiste zoekmachine strategie en juiste operationele werkzaamheden doet.

  Heb jij een bedrijf en functioneert jouw bedrijf Business to Business? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen je binnen het eerste telefoongesprek direct duidelijk maken of het voor jou de moeite waard is en wat de globale potentie is voor jouw bedrijf qua extra potentiële omzet en dus rendement.

  Vrijblijvend contact opnemen?