Online Marketing Bureau voor Internet Marketing

Social Media Marketing

Social Media Marketing uitbesteden? Als ervaren Social Media bureau nemen wij het volgende strategische & operationele werk uit handen:

Social Media strategie ontwikkeling
Social Media Content Creatie
Contentplanning & inplannen
Social Media Adverteren
Jouw social media bureau voor:
Instagram, Facebook, Youtube, LinkedIN, TikTok & Pinterest

Vrijblijvend contact opnemen?

Laat je gegevens achter en neem contact op met Wesley of Donat.

wesleyDonat Berisha

  Muscle Media functioneert naast haar specialisme in Zoekmachine optimalisatie en Zoekmachine adverteren ook als volwaardig Social Media Bureau. Wil jij jouw Social Media werkzaamheden uitbesteden? Wij zorgen voor extra “Muscle” voor jouw social media marketing.

  De voornaamste krachten van social media marketing zijn:

  Doelgroep Targeting kan super specifiek.
  Meetbare resultaten. Direct inzicht in wat het oplevert.
  Directe interactie mogelijk met potentiële klanten. Dit kan de conversie naar een lead of sale enorm boosten.
  Direct inzicht welke content wel of niet werkt. Dit is erg waardevolle informatie voor je algehele bedrijfsstrategie.
  Het opbouwen van een (core) community
  Loyalere volgers / klanten
  social-media-marketing-traject

  Social Media uitbesteden?

  Wij helpen je met Strategie, Beheer & Content Creatie!

  Social Media beheer is een continu proces van onderzoek, content creatie, testen, analyseren & evalueren en vervolgens de getrokken learnings toepassen op nieuwe social content creatie. Om dit goed te kunnen uitvoeren en te monitoren maken gebruik van verschillende premium tools voor zowel het analyseren van zoekwoorden, hashtags etc als het inplannen van content. Het posten van content loopt dus zelfs door in weekenden, feestdagen en dagen dat “iedereen vrij is”!

  Hoe gaan wij als Social Media Marketing Bureau te werk?

  Intake gesprek

  Wij leren jouw organisatie graag volledig kennen, producten en/of diensten tot aan de werkwijze, manier van klantomgang, klantenservice, productieprocessen, wat de drijfveren zijn binnen de organisatie etc.
  Wat is de ideale doelgroep?
  Wat is/zijn de huidige doelstelling(en)? Is dit bijvoorbeeld: Naamsbekendheid, Bereik, Website traffic, Sales, Leads, App installaties, Community Building of anders?
  Analyse huidige situatie en de Gewenste situatie
  Strategie: Formulering doelstellingen & Operationele mogelijkheden

  Wat moet er worden gedaan om de “gewenste situatie” te creëren?
  Welke doelstellingen en KPI’s zijn er belangrijk om te monitoren of wij allen op de goede weg zijn gedurende onze partnership?

  Content Kalender

  Wat moet er Wanneer gepost worden en op Welk kanaal?
  Met welke “speciale” dagen gaan wij rekening houden? Feestdagen of speciale bedrijfsdagen / branche gerelateerde dagen?

  Social Media Content Creatie & Content inplannen

  Wij zetten twee primaire vormen van content creatie in om je doelgroep zo goed mogelijk te bereiken. Deze twee vormen zijn ‘Media Shoots’ (zoals fotoshoots, video’s opnemen & interviews) en Digitale concent creatie (zoals grafische foto- en videobewerking, infographics en tekstuele & creatieve content).

  Bij de eerste reeks aan content creatie zullen wij veel vragen om feedback om zeker van te zijn dat wij alles binnen jullie wensen, behoeften en visie produceren.

  Continue Analyseren, Leren en Optimaliseren van content

  Dit is een continu proces waardoor wij gedurende een periode steeds beter en geoptimaliseerde social media content kunnen ontwikkelen dankzij learnings en nieuwe data.

  *) Social Media Advertenties
  Social media advertenties en het social media advertentie beheer loopt parallel met de bovenstaande stappen. Mocht je al Social Ads hebben draaien? Dan heb je al data verzameld. Wij kunnen de huidige data gebruiken en op basis van deze data mogelijk direct learnings trekken ter optimalisatie van organische content en advertenties. Wat de “social ads” betreft kunnen zowel nieuwe als bestaande advertenties hiervan profiteren.

  Welke stappen wij gezamenlijk zullen zetten, is volledig afhankelijk van wat jouw organisatie al heeft qua data en ervaring. Mede hierom is het belangrijk dat wij uitgebreide kennismakingsgesprekken voeren.

  Social Media Adverteren

  Social Media Adverteren

  Binnen Social Media Marketing valt natuurlijk het adverteer gedeelte. Het mooie van social media advertenties is dat je per direct ziet wat je ROI (Return On Investment) is en ook heel specifiek je doelgroep kunt targetten.

  Met andere woorden, je ziet per direct welke kosten je maakt & tegelijkertijd wat deze kosten opbrengen binnen jouw gefilterde doelgroep. Je ziet per direct de winstgevendheid van een campagne. Dit is voor veel bedrijven super interessant als het gaat om groei in omzet, bereik, leads en sales.

  Image link

  Muscle Media als jouw Social Media Advertising Bureau?

  Muscle Media fungeert als volwaardig “Social Media Advertising Bureau”. Dit is natuurlijk een belangrijk onderdeel in de gehele “social media marketing strategie” omdat zowel organische content als advertenties van elkaar kunnen leren om beter te presteren.

  Social Media Advertenties zijn mogelijk op tal van platformen. Wat betreft het adverteren op social media zijn onze expertises voornamelijk gefocust op de onderstaande platformen:

  Facebook & Instagram Adverteren
  LinkedIn Adverteren
  Twitter Adverteren
  YouTube Adverteren (via Google Ads)

  Dit zijn simpelweg de platformen waar wij onze expertise in hebben ontwikkeld. Mocht je graag willen adverteren op een ander social media platform? Daag ons uit! Geen uitdaging is ons te gek. Veel social media advertentieplatformen werken in grote lijnen hetzelfde, dus er zijn altijd opties om de dienstverlening uit te breiden naar platformen die wij niet op deze pagina bespreken.

  Wij hebben natuurlijk ook ervaring met de bekende social advertenties op TikTok en Pinterest, maar dit is niet onze primaire focus. Natuurlijk kunnen wij ook hier een voorstel voor maken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden tot social media ads te bespreken.

  wesleyDonat Berisha
  Digitale Content Creatie

  Content Creatie voor Social Media

  Content creatie is een essentieel onderdeel voor de gehele performance van jouw Social Media Marketing. Het is dus erg belangrijk dat dit secuur gebeurt voor optimale prestaties. Daarom bieden wij ook dit aan als belangrijke service.

  Wij helpen jou als bureau met het ontwikkelen van diverse content elementen welke wij 2 categorieën verdelen:

  Onder “Media Shoots” vallen:
  Fotoshoots
  Video’s opnemen
  Bedrijfsfilm opname & productie
  Interviews scripts, opname & productie
  Podcasts scripts, opname & productie
  Onder Digitale Content Creatie vallen de volgende werkzaamheden:
  Grafische foto- en videobewerking
  Infographics
  E-books / Online Magazines
  Tekstuele content
  Creativiteit: Winacties / Vraagstukken / Quiz e.a. creatieve insteken om “social Buzz” te creëren!
  Transitie van relevante “likeable” website content naar social media posts (Product highlights, acties, blogposts, etc.)